Οικιστικό πάρκο Küstenwald

  • Price on request
Γκράαλ Μούριτζ, Γερμανία
Πωλήθηκε
Οικιστικό πάρκο Küstenwald
Γκράαλ Μούριτζ, Γερμανία
  • Price on request

Περιγραφή

Το έργο βρίσκεται στα περίχωρα του παραθεριστικού θέρετρου Graal – Müritz, 25 λεπτά ανατολικά του Rostock, στο ομόσπονδο κρατίδιο Mecklenburg-Vorpommern.

Η περιοχή είναι ένα δημοφιλές θέρετρο διακοπών για τους Γερμανούς κυρίως για το εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον. Απολαμβάνει άμεση πρόσβαση στη Βαλτική θάλασσα με 40 χιλιόμετρα αδιάλειπτων παραλιών με λευκή άμμο, που εκτείνονται από το Warnemünde στα δυτικά, μέχρι το Εθνικό Πάρκο στο Ακρωτήριο στα βορειοανατολικά.

Η περιοχή χαρακτηρίζεται από πυκνά δάση, παραλίες και λιμνοθάλασσες με μικρές πόλεις και θέρετρα διακοπών σε όλη την περιοχή – σχηματίζοντας το περίφημο Rostock Heath. Ολόκληρη η περιοχή παρέχει ένα υγιές φυσικό περιβάλλον το οποίο απολαμβάνουν χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

Το Graal – Müritz συνδέεται με το κύριο σιδηροδρομικό δίκτυο της Γερμανίας μέσω του Rostock. Μια πορθμειακή γραμμή σε καθημερινή βάση, συνδέει το Warnemünde με το λιμάνι του Gedser στη Δανία, το οποίο βρίσκεται 45 χιλιόμετρα βόρεια.

Οι ανέσεις στην περιοχή περιλαμβάνουν τη μαρίνα Hohe Düne, με 400 θέσεις ελλιμενισμού, πολυτελή ξενοδοχεία με εγκαταστάσεις spa και εστιατόρια. Καφετέριες, ένας παραλιακός πεζόδρομοσ με αριθμό εγκαταστάσεων, το ψαρολίμανο, προβλήτες, ένα υδάτινο πάρκο, θεματικά πάρκα και μονοπάτια της φύσης συμπληρώνουν αυτό το ειδυλλιακό θέρετρο διακοπών.

Η ανάπτυξη βρίσκεται στην οδό Ribnitzer, περίπου ένα χιλιόμετρο νοτιοανατολικά της πόλης, μέσα σε πυκνό δάσος. Απέχει 10 λεπτά με τα πόδια από την παραλία, ενώ ένας ποδηλατόδρομος οδηγεί στο κέντρο της πόλης σε 6 έως 7 λεπτά.

Το έργο

Το Küstenwald είναι ένα έργο παραθεριστικής κατοικίας που καταλαμβάνει έκταση 13,35 εκταρίων. Τα κτίρια με τους κήπους και κοινόχρηστους χώρους καλύπτουν συνολική έκταση 6,15 εκταρίων, ενώ ιδιωτική δασική έκταση 7,2 εκταρίων περιβάλλει την ανάπτυξη.

Το έργο αναπτύχθηκε σε πέντε φάσεις και αποτελείται συνολικά από 335 διαμερίσματα και μεζονέτες. Το κτίριο που βρίσκεται στην είσοδο της ανάπτυξης ενσωματώνει ένα μικρό ξενώνα, εστιατόριο και άλλες ανέσεις.

Οι κατασκευαστικές εργασίες καθώς και οι πωλήσεις των ακινήτων ολοκληρώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2020.

Holiday Rentals

Letting and property management is carried out by local companies specializing in this type of services, promoting holiday lettings throughout Germany.

Η Ανάπτυξη του Έργου

Η Hawo Path GmbH είναι η τοπική εταιρεία υπεύθυνη για την ανάπτυξη του έργου και είναι θυγατρική εταιρεία της Path Property Ltd. Η διαχείριση του έργου έγινε από την εταιρεία μας σε συνεργασία με μια τοπική και έμπειρη ομάδα Πολιτικών Μηχανικών και αρχιτεκτόνων.

Έγγραφα Ακινήτου

Projekt Kustenwald

Διεύθυνση

Open on Google Maps
  • Πόλη Γκράαλ Μούριτζ
  • Χώρα Γερμανία

Λεπτομέρειες

  • Τύπος Ακινήτου: Οικιστικό
  • Κατάσταση Ακινήτου: Πωλήθηκε

Βίντεο

Similar Properties

Compare listings

Compare
Search